واردات و عرضه گوشت تازه با ارز مبادله‌ای شروع شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ / دلار به ۱۱۴ هزار تومان باز می‌گردد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴ / رکورد تاریخی قیمت طلا و سکه در ایران بانک مرکزی حمایت از تجار خسارت‌دیده در بندر شهید رجایی را اعلام کرد نتایج قرعه‌کشی ایران‌خودرو به زودی اعلام می‌شود/ منتخبان پیامک دریافت می‌کنند بازنشستگی مادران شاغل/ همه آنچه باید درباره شرایط و جدول جدید بدانید بانک مرکزی: پیش فروش سکه ادامه دارد/ پاسخ به تقاضای مردم و بازار قیمت طلا امروز ۱۶ مهرماه ۱۴۰۴ قیمت سکه‌های پیش‌فروش بانک مرکزی اعلام شد اعلام نتایج پنجمین مرحله پیش فروش سکه بانک مرکزی/ تخصیص ۶۵۰ هزار قطعه سکه در مرکز مبادله ایران طلا در آستانه رکوردشکنی تاریخی ۴۰۰۰ دلار نرخ جدید بنگاه‌های املاک اعلام شد + جزئیات کامل جزئیات قانون جدید بازنشستگی ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴

چرا بازارگردان‌ها صف‌های خرید و فروش را جمع نکردند؟

اصلی‌ترین وظیفه بازار گردان‌ها افزایش نقدشوندگی سهم در بازار سهام است اما در جریان معاملات این هفته مشارکت بازارگردان‌ها در تسهیل معاملات بسیار کم بود، اما چرا بازارگردان‌ها از بازار حمایت نمی‌کنند؟
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۶ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 27
کد خبر: ۷۵۵۱۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر در جریان دو روز آخر معاملات بازار سهام، ناظر بازار پیامی مبنی بر اینکه بازارگردان‌ها الزامی در انجام وظایف خود ندارند منتشر کرد، اما چرا بازارگردان‌ها صف‌های خرید و فروش را جمع نکردند.

باقر خادمی، کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با تجارت‌نیوز در رابطه با بازارگردان‌ها گفت: چالش‌های اصلی بازارگردان‌ها عرضه و تقاضا است و بازارگردان موظف است زمانی که برای سهمی صف خرید تشکیل می‌شود جلوی صف خرید را بگیرد و زمانی که سهم صف فروش است سهم بخرد و نقدشوندگی سهم‌ها را بالا ببرد.

این کارشناس گفت: اتفاقی که در بحث عرضه افتاد این است که سهم‌ها ریزش زیادی داشتند و زمانی که صف خرید می‌شود بازارگردان نباید در این نمادها عرضه کند زیرا سهمی که صلاح زیادی داشته و ارزندگی زیادی دارد نیازی به عرضه بازارگردان ندارد اما زمانی که سهمی رشد کرده و اصلا عرضه ندارد بازارگردان باید وارد عمل شود.

این کارشناس در رابطه با حمایت از بازارگردان‌ها گفت: برخی از شرکت‌ها منابع کافی برای کار بازارگردانی در اختیار بازارگردان نمی‌گذارند و به تعهدات مالی خود عمل نمی‌کنند.

تجارت نیوز

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
امیر
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۱۱ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۹
0
0
بازار گردانی یعنی نوسان گیری . کد به کد . صف مصنوعی فروش . و مال مردم بردن و با دولت و خصولتیها خوردن . صبوری بورسیها تا چند روز دیگر مشخص میشود . دعوت با کلک تصرر به مردم . میستانیم چندین برابر . مطمئن باش حسن کلید باز دروع گو . علی برکت الله فعلا . از این هفتهدشروع میکنی سود دادن مثل ای تی اف . و گر نه با موجی از مالباختگان طرف خواهی شد نه عده ای پالایشی .دامروز را به یاد داشته باش . ااعتراض در سعادت اباد . پول مردم و سودشان حق ریسکشان است نه تو عقب افتادگیهایت را جبران کنی .
پرطرفدارترین اخبار